Kategorie produktů

JOOAN 10-kanalový WIFI IP NVR / 4x 3MPx WIFI cam
WIFI IP CCTV system - kamerový systém

Akce
6 049 Kč 4 999 Kč bez DPH

Skladem 3 ks

Osobní odběr na pobočce:
Kód: TC-734NVR-4D-AW-K PN: TC-734NVR-4D-AW-K Záruka: 24 měsíc(ů)
JOOAN 10-kanalový WIFI IP NVR  + 4x 3MPx  WIFI cam Silný signál Wifi Teoreticky je jeho maximální bezdrátová vzdá... více

JOOAN 10-kanalový WIFI IP NVR  + 4x 3MPx  WIFI cam

Silný signál Wifi

Teoreticky je jeho maximální bezdrátová vzdálenost 50 m, Když je kamera daleko od NVR, bezdrátová kaskádová technologie umožňuje kameře přenášet signál do jiné kamery, která je jí nejblíže. Bezdrátová kaskádová technologie výrazně zlepšuje přenosovou vzdálenost a stabilitu.
Detekce pohybu a osob

e-mailová upozornění když kamera detekuje pohyby, systém vyšle poplach (Zobrazit zprávu do APP, Odeslat e-mail, systémový bzučák), omezí falešné poplachy a zlepší přesnost detekce. Kdykoli a kdekoli můžete vědět, že se někdo blíží k vašemu domu.

Barevné noční monitorování


Můžete si vybrat ze tří nočních režimů (Normální infračervené noční vidění, Inteligentní barevné noční vidění, Plně barevné noční vidění). Když v noci dojde k poplachu, kamera automaticky zapne bílé světlo pro zvýšení expozice a poskytne vám barevné obrázky bez ztráty detailů.

Obousměrný zvuk

vestavěný mikrofon a reproduktor kamery vám umožní slyšet zvuk kolem kamery, nahrává a mluví s lidmi, řekněme přes kameru.IP66

IP66 

Voděodolný

Mohl by vydržet drsné povětrnostní podmínky, včetně deště, sněhu, intenzivního chladu a tepla (-10 ℃ + - 50 ℃).

Podpora připojení PTZ kamery

 PTZ kamery podporují připojení Jooan's DVR nebo NVR. (Poznámka: PTZ kamera nepodporuje nahrávání detekce pohybu a ovládání PTZ v systému videorekordéru, žádný přístup k webovému/http rozhraní)

Široký úhel a velká vzdálenost

75 stupňů širokoúhlý 3,6 mm objektiv, až 30 m IR vzdálenost

oid, 
Obousměrné úložiště

 tento bezdrátový systém podporuje ukládání na pevné disky a cloudové úložiště (není zdarma). Pevné disky podporují paměť od 500 GB do 6 TB. doporučujeme používat monitorovací pevné disky 1-2T. Specifikace rozhraní je 3,5 palce SATA II.

Hodnocení můžou přidávat pouze přihlášení uživatelé a ti kteří produkt zakoupili
Scroll